Contact

Adresa depozit central

Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 53A, com. Afumati, jud. Ilfov

office@marathon.com.ro

+40 213 513 193

Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj.


Notă: Această permisiune este revocabila în orice moment prin e-mail la adresa: office@marathon.com.ro. Informatii detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi gasite in Confidentialitate

Ne puteți suna la +40 213 513 193 si va vom conecta la centrul de distributie care va deserveste zona sau puteți completa formularul nostru online pentru a fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri.

Marathon Distribution nu vinde publicului larg dar va putem ajuta sa aflati unde puteti gasi produsele distribuite de compania noastra. Completati formularul nostru online pentru a fi contactati de unul dintre reprezentatii nostri.

Minimul de comanda variaza in functie de locatie si categoria de produse comandata. Va rugam să ne sunați la +40 213 513 193 sau completati formularul nostru online pentru a fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri.

Preturile produselor noastre sunt disponibile prin intermediul reprezentatilor de vanzari zonali. Va rugam să ne sunați la +40 213 513 193 sau completati formularul nostru online pentru a fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri.

In conformitate cu eforturile noastre de sustenabilitate si pentru a ne asigura ca toti clientii nostri au cele mai recente informatii despre produsele noastre, nu mai oferim un catalog tiparit. Va rugam să ne sunați la +40 213 513 193 sau completati formularul nostru online pentru a fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri.

Termenul de livrare pentru comenzile preluate de reprezentantii nostri de vanzari este de 24h de la primirea comenzii.