HORECA

Livram produse care se utilizeaza exclusiv in hoteluri, restaurante si cafenele.

Suntem singura companie cu o echipa specializata si dedicata la nivel national diviziei Horeca. Livram in peste 5000 de puncte de vanzare, pentru giganti precum Starbucks, KFC, Pizza Hut, McDonald’s, Gloria Jean’s Coffee, Marriot, Hilton, Radisson Blu, Sodexo si multi altii.

COFETARII, GELATERII, PATISERII, BRUTARII

Ne numaram printre cei mai vechi distribuitori de brutarie, dulciuri si panificatie din Romania. Ne recomanda cei peste 3500 de clienti pe care ii servim zilnic, 6 zile pe saptamana, in maximum 24 de ore.

Livram cu aceeasi dedicare, atat pentru micile brutarii de la sat, cat si pentru cele mari de la oras.

Dispunem de o echipa speciala de tehnologi care prezinta on site produsele noastre maestrilor cofetari sau brutari si personalizeaza retete, la cererea acestora.

RETAIL MODERN

Lucram cu toti International Key Accounts, inca de la aparitia acestora pe piata romaneasca. Colaboram cu Carrefour, Metro, Real, Kaufland, Selgros, Auchan, Cora, Lidl, Profi, Billa, Rewe Group, Mega Image (Royal Ahold). Livram produse in peste 1800 de puncte de vanzare.

RETAIL TRADITIONAL

Divizia noastra de vanzari door-to-door, acopera 9800 de puncte de desfacere in intreaga Romanie. Lucram cu toti Key Accounts locali si avem o divizie formata din 90 de agenti de vanzare si supraveghetori (manageri).

Livram 6 zile pe saptamana,in maximum 24 de ore, toate tipurile de produse, atat in zone rurale cat si in marile orase ale tarii.

COFFEE SHOPS

In cadrul diviziei HoReCa avem profesionisti dedicati si specializati in produse servite exclusiv in hoteluri, restaurante si cafenele.

Expertii nostri sunt la curent cu ultimele retete si ingrediente folosite pentru a prepara bauturi calde (de la ceai la ciocolata sau cafea turceasca), produse de cofetarie sau patiserie, frisca, topping-uri si siropuri.