HORECA

Livram solutii customizate care sporesc eficienta in bucatariile din hoteluri, restaurante, benzinarii si cafenele.

Suntem singura companie cu o echipa specializata si dedicata la nivel national diviziei Horeca. Livram in peste 8 400 de puncte de vanzare, pentru giganti precum Mesopotamia, Benzinariile MOL, IKEA, Starbucks, KFC, Pizza Hut, McDonald’s, Gloria Jean’s Coffee, Marriot, Hilton, Marmorosch, Radisson Blu, Sodexo si multi altii.

COFETARII, GELATERII, PATISERII, BRUTARII

Ne numaram printre cei mai vechi distribuitori de brutarie, dulciuri si panificatie din Romania. Ne recomanda cei peste 3 800 de clienti pe care ii servim zilnic, 6 zile pe saptamana, in maximum 24 de ore.

Livram cu aceeasi dedicare, atat pentru micile brutarii de la sat, cat si pentru cele mari de la oras.

Dispunem de o echipa speciala de tehnologi care prezinta on site produsele noastre maestrilor cofetari sau brutari si personalizeaza retete, la cererea acestora.

RETAIL MODERN

Lucram cu toti retailerii internationali, inca de la aparitia acestora pe piata romaneasca. Colaboram cu Carrefour, Metro, Real, Kaufland, Selgros, Auchan, Cora, Lidl, Profi, Billa, Rewe Group, Mega Image (Royal Ahold).

RETAIL TRADITIONAL

Divizia noastra de vanzari door-to-door, acopera 11 300 de puncte de desfacere in intreaga Romanie. Lucram cu toti Key Accounts locali si avem o divizie formata din 124 de agenti de vanzare si supervizori.

Livram 6 zile pe saptamana,in maximum 24 de ore, toate tipurile de produse, atat in zone rurale cat si in marile orase ale tarii.