Politica de protectia a datelor cu caracter personal

Această Politica de Confidentialitate definește modul în care noi, Marathon Distribution Group colectam, stocam și utilizam datele dvs. personale cand accesati sau interactionati cu website-ul nostru https://www.marathon.com.ro si de unde obtinem sau colectăm datele dvs.
Această Politica de Confidentialitate este aplicabila din data de 01.08.2019, atunci cand site-ul nostru a fost lansat.

Datele personale pe care pe prelucram

Cand va inregistrati pe site-ul nostru, prin crearea unui cont, accesarea acestuia, sau folosirea formularelor de contact Marathon Distribution
Group
va prelucra informatii cu caracter personal.

Ce informații colectam: nume, prenume, detalii de contact – email si/sau numar de telefon, informatii din cookie-uri, informatii despre dispozitivul utilizat, informatii despre modul cum utilizati site-ul nostru, data si ora la care ati accesat, locatia geografica bazata pe IP.

Cum colectam sau obtinem informații despre dvs.:

  1. Când furnizati datele respective prin contactarea noastra sau prin abonarea la newsletter
  2. Cand va inregistrati un cont de utilizator pe www.marathon.com.ro

Informații personale senzitive: noi nu colectam ceea ce este denumit în mod obișnuit “date personale sensibile”. Va rugam nu transmiteti informatii personale sensibile despre dvs.

Cum folosim datele cu caracter personal :
Este posibil sa folosim datele dvs. cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri :

  • – Pentru a va asigura serviciul la un standard cat mai inalt pe website-ul nostru
  • – Pentru activitati de marketing – newsletter cu oferta personalizata trimisa pe mail
  • – Pentru comumicare in cazul cererilor de oferte si transmiterea de documente electronice
  • – In scopuri statistice
  • – Pentru crearea tau contului pe site-ul nostru
  • – Pentru scopuri juridice

Datele personale pot fi transmise partenerilor nostri (MailChimp, precum si alti potentiali furnizori de servicii de profil care sunt in conformitate cu normele GDPR), doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

Cât timp sunt stocate informatiile dvs.: stocam datele personale pentru o perioada de 12 luni cu exceptia cazurilor in care dvs. nu v-ati dat acordul pentru pastrarea pe o perioada mai lunga decat cea specificata.

Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal: dpo@marathon.com.ro sau telefon 0755 222 250

Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum:
stocarea in sisteme cloud, pe servere securizate unde transferul se face printr-o conexiune criptata.
Folosirea de cookie-uri: Pentru a imbunatati relatia dintre Marathon Distribution Group si dvs., utilizam cookie-uri pentru a colecta informatii despre dvs.

Aveti urmatoarele drepturi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • 1) Dreptul de a va accesa propriile date si de a solicita o copie a acestora.
  • 2) Dreptul de a va corecta/modifica propriile date cu caracter personal.
  • 3) Dreptul de a restrictiona prelucrarea propriilor date cu caracter personal. Acest drept este disponibil pentru dvs. atunci cand:
    • – contestati exactitatea propriilor date cu caracter personal pe care le prelucram;
    • – prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este nelegala;
    • – nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, in scopul prelucrarii, insa acestea va sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
    • – v-ati opus cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor dvs
  • 4) Dreptul de a fi uitat, dretul prin care se cere stergerea informatiilor cu caracter personal ce se refera la persoana in cauza, mai putin in cazul in care suntem obligati prin lege de a le pastra.

Stergerea datelor cu caracter personal: aveti posibilitatea ca in orice moment sa cereti stergerea datelor dvs. cu caracter personal printr-o cerere scrisa trimisa pe adresa dpo@marathon.com.ro

In cazul in care doriti sa va dezabonati de la newsletter-ul nostru va rugam folositi unul din linkurile de dezabonare sau trimiteti un email la adresa dpo@marathon.com.ro

In cazul in care aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau daca doriti sa ne trimiteti o cerere sau sa va exercitati oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la dpo@marathon.com.ro

Vom analiza fiecare cerere si va vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la dvs. sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii dvs., va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii dvs.

In cazul in care veti considera ca nu am reusit sa va solutionam toate cererile sau daca nu sunteti multumit de raspunsurile noastre, poti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Puteti de asemenea, sa apelati la instantele de judecata.