Ne dorim sa va tinem la curent cu cele mai recente informatii legate de produsele sau evenimentele organizate de compania noastra. Pentru a va abona completati campurile de mai jos:

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, adresa de e-mail) de catre Marathon Distribution, cu sediul in Afumati, sos. Bucuresti-Urziceni nr.53A, sunt folosite cu buna credinta, in scopul de a va trimite periodic informatii privind produse si evenimente.

Aceste date personale vor fi stocate pana in momentul in care va veti exprima dorinta de a va dezabona, dupa care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostri (MailChimp,precum si alti potentiali furnizori de servicii de profil care sunt in conformitate cu normele GDPR), doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

Marathon Distribution se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular si sa nu le transfere in alte scopuri. Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a solicita oricand dezabonarea si, implicit, stergerea adresei dumneavoastra de email din baza noastra de date pe urmatoarele canale: prin selectarea butonului dezabonare care se regaseste in footerul oricarui newsletter expediat de Marathon Distribution sau pe email la newsletter@marathon.com.ro

Prin inscrierea la newsletter, va exprimati consintamantul liber si informat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal conform celor de mai sus si conform politicii de Confidentialitate.