Depozitare, logistica

si distributie

01
Ambiental
01

Ambiental

Categoria de produse ambientale cuprinde toate alimentele care nu au nevoie de o temperatura speciala de pastrare, ele putand fi depozitate in camara sau in dulapurile din bucatarie.

02
Refrigerate
02

Refrigerate

In categoria produselor refrigerate intra toate alimentele care se stocheaza la temperaturi intre 2 si 7 grade. Acestea sunt si cel mai des consumate, de asemenea.

03
Congelate
03

Congelate

Intotdeauna vom face din calitate o prioritate. Drept urmare, am construit primul depozit din Romania in care agentii de racire folosesc CO2, in loc de amoniac sau freon.

DISTRIBUTIE

Detinem o retea de distributie performanta si diversificata.

Avem logistica proprie, o flota de peste 730 de vehicule de vehicule cu care acoperim tot teritoriul Romaniei.

Intreaga noastra companie este complet automatizata, inclusiv departamentul de vanzari. Folosim un software integrat, la cele mai inalte standarde de securitate.

Ne mandrim cu o echipa puternica de agenti comerciali si supervizori regionali, responsabili cu gestionarea tuturor zonelor de vanzare.

Detinem 16 filiale in Afumati, Timisoara, Cluj, Craiova, Bacau, Oradea, Constanta, Deva, Iasi, Suceava, Baia Mare, Brasov, Braila, Ploiesti, Pitesti si Targu Jiu.

Avem  doua huburi logistice, unul la Afumati (Ilfov) si unul in Turda (Cluj).

Compania este certificata IFS Logistic – standard ce acopera transportul, distributia, manipularea produselor alimentare si se aplica vehiculelor si depozitelor.

SERVICIUL DE SUPORT TEHNIC

In cadrul diviziei HoReCa, dispunem de o ehipa speciala de tehnologi: cofetar, ciocolatier si bucatar.

Acestia au misiunea de a promova produsele din portofoli catre cofetariile, patiseriile si ciocolateriile din tara.

Profesionistii nostri sunt pregatiti sa intampine mereu nevoile clientilor cu retete personalizate sau propuneri inedite, pe care acestia sa le includa ulterior in meniul lor.

Tehnologii Marathon Distribution sunt mereu atenti la nevoile clientului, flexibili in propunerea solutiilor si isi adapteaza mereu prezentarile si retetele, „pe gustul clientului”.

Se activeaza la nivel national, in functie de cererea si disponibilitatea pe o anumita zona, iar prezentarile au loc in locatia clientului sau la Demo Centerul („Atelierul Mecanic”) aflat in sediul central din Afumati.

Prev
Next